O echipă din Liga 1 a primit interdicție la transferuri de la FIFA

FC U Craiova a primit interdicție la transferuri în urma unui litigiu pe care îl are cu fotbalistul sârb Marko Gajic, a informat ProSport. Măsura,  a fost ulterior suspendată, după câteva ore, pentru că oltenii au atacat sentința la TAS.

 „FC U Craiova a primit interzis la transferuri, după un litigiu cu Marko Gajic: trebuie să achite 50.000 de euro! Clubul condus de Adrian Mititelu merge la TAS”, a scris ProSport joi anunțând și cum au reușit oltenii să suspende la câteva ore decizia. „În cursul zilei de miercuri FRF a primit o înștiințare din partea FIFA cu privire la interdicția la transferuri pe care o va avea FC U Craiova în urma litigiului cu sârbul Marko Gajic. Sursele noastre susțin că fundașul central Gajic, care a prins și o selecție în naționala Serbiei, a încercat în repetate rânduri să își ceară drepturile fără a se ajunge la un astfel de scandal. Verdictul este cât se poate de clar, iar pentru stingerea datoriilor din conturile clubului FC U Craiova vor trebui să iasă puțin peste 50.000 de euro! Suma nu este una uriașă, dar rămâne de văzut cum se va descurca directorul general Adrian Mititelu și cum le va explica eșecul în acest caz membrilor din familia sa, care sunt adevărații finanțatori ai echipei, conform spuselor celui care a fost în trecut rival cu Mihai Rotaru, președintele actualului club care poartă numele Universitatea Craiova”, a scris sursa citată care a dezvăluit și faptul că Adrian Mititelu s-a dat peste cap și a reușit să ridice, după câteva ore interdicția.

Acesta a înștiințat FRF că va face apel la TAS și a cerut motivarea primită. Mititelu susține însă că a fost o greșeală și că nu ar avea datorie la jucător.

Vizualizări: 2,760

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: