Obiectivul Universității Craiova după transferurile de iarnă

Universitatea Craiova ocupă locul cinci în clasamentul Ligii 1. Oltenii au făcut transferuri importante în această iarnă și speră ca la finalul sezonului să fie în vârful ierarhiei.

În această perioadă de transferuri, oltenii i-au transferat pe Alexandru Ișfan (22 de ani), Basilio Ndong (24 de ani), Gjoko Zajkov (27 de ani), Karlo Tomasec (18 ani) și Juraj Badelj (19 ani).

Mihai Rotaru, finanțatorul celor de la Universitatea Craiova, a transmis că obiectivul formației din Bănie nu este în niciun caz play-off-ul. Rotaru nici nu ia în considerare posibilitatea ca Universitatea Craiova să nu încheie sezonul regulat pe loc de play-off. Acesta a transmis că oltenii vor să încheie sezonul pe podium, în contextul în care oltenii nu pot avea pretențiile celor de la CFR Cluj, dat fiind bugetul mult mai mic pe care îl au la dispoziție.  ”Nu am spus niciodată că obiectivul este să fim în play-off. Play-off-ul este de la sine înțeles pentru Universitatea Craiova. Nu ne gândim la titlu, dar rămânem în continuare cu ochii pe podium. Pentru noi, play-off-ul nu este un obiectiv în sine pentru că este de la sine înțeles. Nu se acceptă. CFR Cluj are 20 de milioane buget, noi avem 11,5 milioane, e diferență foarte mare. S-a și văzut în ultimii ani, CFR a luat campionate. Este un raport proporțional cu sumele investite an de an. Noi nu ne permitem să avem un buget de 20 de milioane de euro, cel puțin astăzi este exclus așa ceva, dar suntem al doilea sau al treilea buget din România, alături de FCSB. Pretenția noastră este să ne batem la primele trei locuri”, a declarat Mihai Rotaru la emisiunea Fotbal Club.

Vizualizări: 429

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: