CSM Târgu Jiu va începe returul în deplasare

În acest week-end se dă startul în returul din Liga Florilor. CSM Târgu Jiu se deplasează, duminică, 29 ianuarie, la Mioveni, pentru meciul cu CS Dacia Mioveni.

Echipa pregătită de Liviu Andrieș și Andrei Enache începe partea a doua a campionatului cu un meci în deplasare, extrem de important în lupta pentru menținerea pe prima scenă a handbalului românesc, după cum a informat csmtargujiu.ro. Handbalistele lui Liviu Andrieș nu se sperie de forma bună a echipei gazdă și merg la Mioveni cu gândul la cele 3 puncte puse în joc. Pivotul CSM-ului, Bianca Chiriță, mizează pe apărare iar faza defensivă poate fi cheia succesului în meciul de la Mioveni. ”Este un meci foarte important. Mergem pe terenul unei echipe care este într-o formă foarte bună, dar asta nu înseamnă că noi vom face un pas în spate. Venim în fiecare zi la antrenamente, muncim din ce în ce mai mult și ne dorim să ne întoarcem de la Mioveni cu toate cele 3 puncte. Punctul nostru forte a fost apărarea, cred că acest lucru va face diferența și în acest meci. Dacă vom pune presiune pe echipa adversă, sigur le vom face probleme celor de la Mioveni”, a spus Bianca Chiriță înaintea acestui meci.

Chiriță consideră că bilanțul la finalul turului de campionat este unul bun pentru gruparea gorjeană, însă nu este suficient. Pivotul CSM-ului spune că echipa trebuie să acumuleze în continuare puncte pentru a se menține în Liga Florilor.

Vizualizări: 255

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: