Meci amical vineri la Târgu Jiu. Nu se știe pe ce teren

ACS Viitorul Târgu Jiu susține două meciuri amicale în acest week-end, unul fiind programat vineri, cu Corvinul Hunedoara și altul sâmbătă cu Viitorul Șimian. Situația staff-ului tehnic nu a fost decisă încă dar conducerea negociază câteva achiziții, conform liga2.ro.

Primul amical va avea loc vineri, 27 ianuarie, la Târgu Jiu, conform unei paginii de Instagram, despre care nu se știe dacă e oficială, cu numele clubului existând o mulțime de pagini de facebook care susțin că sunt oficiale dar nici un site oficial.

Primul meci ar urma să se dispute vineri, la ora 12:00, cu Corvinul Hunedoara, dar nu se știe exact unde se va juca. Întrebați despre această posibilitate, responsabilii de la  Primăria Târgu Jiu, proprietar al terenurilor din incinta Complexului Sportiv Municipal, nu știau nimic joi despre posibilitatea unui amical pentru că nu s-a făcut nici o solicitare în acest sens de a se închiria vreun teren, știut fiind că pentru disputarea de meciuri și antrenamente în baza sportivă se percepe un tarif pe oră.

Sâmbătă, 28 ianuarie, ar urma să se joace un alt meci amical, cu Viitorul Șimian, acesta fiind programat la Drobeta Turnu Severin.

Vizualizări: 821

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: