CSM Târgu Jiu are meci televizat la Sibiu

Jocul dintre CSM Târgu Jiu  și CSU Sibiu este partida care încheie sezonul regulat din Conferința A. Sâmbătă, 28 ianuarie, de la ora 20.45, în direct pe DigiSport 4, cele două echipe se confruntă într-un meci care contează pentru etapa a-18-a din Liga Națională de Baschet Masculin.

Meciul nu este lipsit de miză chiar dacă formația gazdă este favorită. Pe de o parte, baschetbaliștii gorjeni merg la Sibiu cu gândul de a face un meci bun și de a-și continua trendul ascendent pe care sunt de la numirea noului antrenor. În plus, pentru gruparea gorjeană este un bun prilej de a se pregăti pentru faza a doua a campionatului, una extrem de importantă pentru menținerea echipei în Liga Națională.

Pentru antrenorul croat, Kresimir Basic, meciul de la Sibiu este o nouă oportunitate de face încă o evaluare a jucătorilor din lotul gorjean, informează csmtargujiu.ro. Pe de altă parte, echipa gazdă, CSU Sibiu, care este deja calificată în primele 5 din Conferința A, se pregătește la rândul ei pentru duelurile tari din partea superioară a clasamentului, în Top 10. Astfel, se anunță un meci disputat, intens la Sibiu, chiar dacă punctele puse în jos contează doar pentru configurația finală a clasamentului.  ”Chiar dacă nu contează punctele, este un meci important din punct de vedere al moralului și mentalității. Orice meci câștigat, orice victorie consecutivă este un imbold pentru jucători, pentru a realiza că sunt mult mai buni decât o arată situația din clasament în momentul de față. Pentru noi, orice oportunitate care se ivește de a câștiga un meci, trebuie să ne agățăm de ea”, a declarat antrenorul Kresimir Basic, înainte de plecarea spre Sibiu. 

Vizualizări: 399

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: