Parcări pe verticală la Târgu Jiu. Prima ofertă!

Municipalitatea din Târgu Jiu ia în considerare realizarea unor parcări pe verticală în zonele aglomerate ale oraşului. O societate din Voluntari, Valcomatic, a înaintat la primărie o ofertă în vederea realizării unor astfel de structuri, iar autorităţile locale sunt dispuse la încheierea unui parteneriat public-privat.

Autorităţile ar merge pe varianta de a pune la dispoziţie terenul pe care să fie ridicate aceste structuri metalice, iar investitorul să încaseze taxa pentru a-şi putea amortiza investiţia.

„Am primit o ofertă destul de tentantă de la o societate care ne pune la dispoziţie automate pentru parcări, cu autoturisme dispuse pe verticală. Este un sistem hidraulic care poate pătrunde în zonele aglomerate, acolo unde nu putem să realizăm alt tip de parcare. Urmează ca în perioada următoare să îi invităm la discuţii pe cei care reprezintă această societate. Ei sunt în colaborare cu o societate din Marea Britanie, care realizează astfel de suporţi. Din ceea ce ne spun, inclusiv realizarea acestor parcări se desfăşoară pe o perioadă foarte scurtă de timp, adică în 4 zile pot să monteze aceste ansamble”, a declarat Marcel Romanescu, primarul municipiului Târgu Jiu.

Vizualizări: 1,512

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: