Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Parlamentar înjunghiat și împușcat mortal

Parlamentara laburistă Jo Cox, împuşcată şi înjunghiată joi în timp ce făcea campanie pentru rămânerea Marii Britanii în UE, a murit, relatează BFMTV.

Politiciana de 41 de ani, care are două fiice, a fost împuşcată de trei ori, dintre care o dată în faţă, înjunghiată şi lovită, în timpul unei întâlniri cu alegătorii, la Birstall, în apropiere de Leeds, au declarat martori oculari. Un bărbat de 52 de ani, identificat de presa locală drept Tommy Mair, a fost arestat după atac.

Unii martori spun că Jo Cox a fost rănită când a intervenit pentru a despărţi doi bărbaţi care se luaseră la bătaie pe stradă. Alţi martori oculari susţin că cel care a atacat-o pe Cox a strigat „Marea Britanie pe primul plan”, unul dintre sloganurile campaniei pentru ieşirea Regatului Unit din UE şi că părea să o fi aşteptat pe politician special pentru a o ataca. (N.I.)

Vizualizări: 725

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Externe:

Citește și: