Participă la concursul „Decorează de Crăciun”

Locuitorii județului Gorj pot câștiga trofeul „Magia Crăciunului la tine acasă” dacă participă la concursul „Decorează de Crăciun”.

Aceștia sunt invitați să aducă atmosfera sărbătorilor de iarnă la ei pe stradă și să își înscrie până pe 18 decembrie 2020, casa decorată și pregătită pentru Crăciun (3 fotografii). Se va lua în considerare exteriorul caselor, dar și grădinile acestora, decorate cu ornamente luminoase specifice sărbătorilor de iarnă. Detalii despre cum vă puteți înscrie în concurs găsiți pe pagina de Facebook a Organizației „SPECIAL FRIENDS”.

Câștigătorul celui mai frumos decor de Crăciun al unei case se poate bucura de o ședință foto oferită de Cătălin Gogan, primește un trofeu și un coș cu bunătăți; de asemenea, se va acorda premiul 2 și 3, dar și alte premii speciale, inclusiv un premiu online, în funcție de numărul de like-uri primite.

Prin cadrul acestui concurs organizat pentru prima dată în județul Gorj, Organizația „SPECIAL FRIENDS” – inițiatorul proiectului, urmărește implicarea cetățenilor în comunitatea locală, îmbunătățirea calității vieții și bineînțeles, recompensarea acestora pentru eforturile depuse în scopul înfrumuseţării localității.

Vizualizări: 980

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: