Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Colecție inedită de obiective turistice în miniatură

Un fost dascăl realizează adevărate lucrări de artă. Ionel Traian a fost profesor de sport și, de două decenii, a descoperit în sculptură cea mai mare pasiune. Este meșter popular și se poate mândri cu mii de lucrări, obiective turistice din toată lumea pe care le-a reprodus în miniatură.

Ionel Traian a fost profesor de sport în Târgu-Cărbunești. De câțiva ani, s-a pensionat. Locuiește în Novaci și acolo a deschis și atelierul unde creează adevărate opere de artă.  

Masa Tăcerii, Poarta Sărutului, Mânăstirea Lainici, casele vechi din Muzeul Arhitecturii Populare, Catedrala Notre Dame din Paris și sute de obiective turistice din toată lumea au fost reproduse de Ionel Traian în miniatură.

„Reproduse cu multă răbdare și meticulozitate, sute de obiective turistice din toată lumea au fost realizate de Traian Ionel. Sculptura a devenit o pasiune pentru profesorul din Târgu Cărbunești de mai bine de 20 de ani. Piesele de rezistență ale lui sunt operele lui Constantin Brâncuși, de la Târgu Jiu în miniatură”, îl descriu pe Ionel Traian, reprezentanții Centrului Județean pentru Promovarea Culturii Tradiționale Gorj.

Galerie foto

Vizualizări: 1,419

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: