Pasarela stadionului, pericol pentru teribiliștii care sar cu bicicletele pe scări!

Un fenomen care pune în pericol viața multor copii ia amploare la Stadionul Municipal, chiar în fața Primăriei Târgu Jiu. Tineri teribiliști sar cu bicicletele de pe pasarela stadionului pe scările de acces situate în zona de la Sala Sporturilor, riscând să cadă și să se rănească grav.

Pentru că nu au o pistă de biciclete unde să-și încerce talentele de parkour tinerii din Târgu Jiu profită de faptul că nimeni nu îi deranjează pe pasarela de la Stadionul Municipal și fac acolo acrobații pe două roți care le pun viața în pericol. Sâmbătă, un grup de astfel de tineri inconștienți, își luau avânt cu bicicletele de pe pasarela stadionului și coborau, pe două roți sau pe una singură, în viteză, pe scările de acces spre pasarelă, în zona Săli Sporturilor.

Pe lângă faptul că se pot lovi la acea viteză de balustrada metalică a pasarelei și a scărilor, tinerii teribiliști riscă să cadă cu bicicletele de la înălțime sau, mai grav, să ajungă sub roțile mașinilor care ies din zona stadionului sau a celor care circulă pe bulevard.

Pentru că nimeni nu le interzice și nu le spune că acest sport nu se poate practica acolo, tinerii profită și fac zilnic parkour pe scările stadionului, riscând oricând să se accidenteze sau să rămână paralizați dacă se lovesc grav. Cel mai probabil, autoritățile abilitate să ia măsuri nu le vor lua până când nu se va întâmpla un accident grav și un copil nu se va accidenta, sau mai grav, își va pierde viața acolo, pentru că există acest risc, având în vedere viteza cu care se aruncă pe scări.

Scările deja nu mai sunt în cea mai bună stare, fiind sparte sau fiind lipsă anumite plăci din structura lor, desprinse probabil tot în urma unor astfel de sporturi extreme.

Tot tineri teribiliști au distrus deja pereții exteriori de la Sala Sporturilor cu trotinete sau cu skateboarduri cu care se dădeau pe scările sau pe bordura sălii.

Galerie foto









Vizualizări: 4,514

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: