Pasti, despre Romanescu: Plin de transpirație, iese din horă și face declarații

Se întețește scandalul în jurul apei de ploaie pe care trebuie să o plătească autoritățile locale din Gorj, dar și de firmele private. Primarul de la Târgu Jiu amenință societatea Aparegio cu judecata dacă va primi factură pentru apa căzută din cer. „Pătrășcoiu e și trimisul Domnului Isus pe pământ”, a fost reacția lui Marcel Romanescu.

Aparegio Gorj a înștiințat toate instituțiile publice și agenții economici că și ei vor fi nevoiți să plătească apa de ploaie din această lună.

Primarul Marcel Romanescu a transmis că decizia este una abuzivă și total incorectă mai ales că multe societăți nu beneficiază de canalizare pluvială: „Pătrășcoiu nu mai este deja numai trimisul PSD-ului la Aparegio. Prin acțiunile pe care le face, se pare că e și trimisul Domnului Isus pe pământ, pentru că nu poți să vii cu astfel de adrese înaintate către toate societățile comerciale, ținând sau neținând cont de faptul că nu toate societățile beneficiază de canalizare pluvială”.

Romanescu: Să-și facă analize!

În plus, Romanescu le-a transmis celor care au emis astfel de notificări să meargă “să-și facă analize”: „Oamenii aceștia, și politic, și administrativ, sunt sinucigași. să te duci către societățile comerciale și să taxezi apa pe care ne-o dă bunul Dumnezeu, ai o mare problemă. Să meargă să-și facă niște analize pentru modul în care gândesc astfel de lucruri”.

Replica a venit de la directorul ADIA Gorj, Cristian Toader Pasti. Acesta i-a transmis lui Romanescu public invitația de a participa la următoarea ședință ADIA și acolo să-și expună punctul de vedere. Nu vede deloc potrivite ieșirile edilului pe această temă, mai ales că încă nu a fost facturată apa de ploaie.

„Domnul primar Romanescu este ca într-o sârbă făcută la țară, în care are și lăutari, și, plin de transpirație, mai iese din horă și mai face câte o declarație de genul ăsta. Probabil a terminat să se certe cu toți din Târgu Jiu, din partid, din Consiliul Local și și-a găsit să se certe cu ADIA, care este o asociație strict profesională, din care fac parte 33 de UAT-uri și în care inclusiv Târgu Jiul este acționar și a avut tot timpul reprezentant. Eu nu am făcut altceva decât să negociez suprafețele de teren de unde s-ar capta această apă pluvială. Nu s-a făcut nicio factură, nu s-a luat niciun ban”, a spus Pasti, la Radio Infinit.

Vizualizări: 1,068

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: