Pasti: Trebuie dat la o parte balastul din PSD!

Luptă grea în PSD Gorj, după rezultatul alegerilor din 11 iunie. Social-democraţii caută greşelile şi nu se feresc să-i arate cu degetul pe cei care i-au făcut mai mult anticampanie lui Aurel Popescu decât să-l ajute să rămână în continuare primar. Cristian Toder Pasti, consilier local PSD, şi-a atacat dur colegii de partid. Pasti este convins că oricare ar fi fost candidatul PSD la alegerile din 11 iunie, ar fi pierdut Primăria Târgu Jiu. Asta din cauza unor oameni care doar vânează funcţii şi nu au principii de stânga.

„Indiferent pe cine am fi pus în locul lui Aurel Popescu ar fi decontat toate greşelile făcute în ultimii ani. De ce să nu recunoaştem că am promovat oameni fără valoare, de ce să nu recunoaştem că la nivelul unor deconcentrate din judeţul Gorj şi la nivelul unor direcţii din subordinea primăriei sunt oameni mediocri care de multe ori nici familia lor nu i-ar vota”, a declarat Cristian Toader Pasti, care a mai spus că Marcel Romanescu a muncit să câştige primăria, în timp cei ei au făcut de aşa natură încât să pară că vor să n-o piardă.

„Sediul PSD era plin de pupincurişti”

Social-democratul a vorbit şi de noaptea alegerilor şi spune că au fost prezenţi alături de Popescu oameni care n-au mişcat un deget în campanie. „Sediul PSD era plin de pupincurişti, mi s-a făcut greaţă şi am plecat. În toată campania electorală n-au călcat pe acolo, dar în seara acea veniseră pentru că credeau că va câştiga Aurel Popescu şi-au venit să-i arate cât de mult au muncit, cât de mult au făcut. A fost aşa ceva macabru să vezi acolo nişte feţe care, dacă în secunda doi ar fi ştiut că Aurel pierde, erau la alt sediu. Trebuie dat la o parte balastul acesta, trebuie aduşi oameni care cred în valorile de stânga”, a mai spus Cristian Toader Pasti. Consilierul local s-a arătat deranjat şi de faptul că unii social-democraţi deja se gândeau la funcţii când campania nici nu începuse. Pasti s-a referit aici la social-democratul Mihai Gherghe care a declarat că n-ar spune nu funcţiei de viceprimar. „Mi s-a propus vreodată funcţia asta de viceprimar după atâţia ani de experienţă şi după câte am făcut pentru partid? Nu mi s-a propus. Faptul că unii muncesc şi alţii sunt recompensaţi, astea sunt lucrurile care au măcinat partidul. Vom colabora cu Marcel Romanescu foarte bine pentru că eu cred că oamenii ne-au trimis acolo să facem treabă, nicidecum să stopăm sau să punem frână unor proiecte”, a mai spus Cristian Toader Pasti, consilier local PSD. 

Vizualizări: 1,699

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: