Vîlceanu: Romanescu va avea majoritate în Consiliul Local

Liderul PNL Gorj, Dan Vîlceanu, e convins că primarul Marcel Romanescu va schimba majoritatea în Consiliul Local Târgu Jiu. În momentul de faţă, PSD Gorj are majoritate cu ajutorul PSRo şi ALDE.

„La Târgu Jiu, majoritatea în Consiliul Local poate fi formată”, spune liderul PNL Gorj, Dan Vîlceanu. Liberalul şef spune că s-au purtat deja discuţii cu două dintre partidele din CL, urmând să mai fie discuţii cu ALDE. „Domnul Romanescu va avea o majoritate în Consiliul Local, o să vedeţi. Pentru că nu cred că consilierii se vor opune dezvoltării oraşului. Nu cred. Dacă fac lucrul acesta, înseamnă că au ceva cu oamenii din Târgu Jiu. Consilierii PMP au votat alături de consilierii PNL şi până în prezent, aici va fi o discuţie de principiu, la fel şi consilierii PSRo, nu se vor opune”, a declarat Dan Vîlceanu, preşedintele PNL Gorj.

Cât îl priveşte pe noul primar, Marcel Romanescu spune că nu va face audit la primărie pentru că sunt de ajuns raporturile Curţii de Conturi. Mai mult decât atât, speră să creeze în Consiliul Local „o armonie” între consilieri şi primar. „Interesul meu este să creez o armonie între Consiliul Local şi Primăria Târgu Jiu. E clar că va trebui să negociez în momentul de faţă cu formaţiunile de dreapta, dar mi-aş dori să nu am neapărat 11 consilieri lângă mine şi 10 împotrivă, mi-aş dori să votăm în funcţie de proiectul pe care îl avem pe masă”, a spus Marcel Romanescu, primarul din Târgu Jiu.  

Vizualizări: 3,286

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: