Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Noi acuzaţii în PNL Târgu Jiu: Alergaţi după funcţii!

Continuă războiul declaraţiilor în PNL Târgu Jiu, după retragerea consilierului local Mihai Paraschiv din Biroul Politic. Paraschiv s-a retras după o şedinţă de birou în care un alt consilier, Eduard Berca, l-a propus să ocupe funcţia de prim-vicepreşedinte, iar apoi nu l-a votat. Paraschiv spune că a fost o mascaradă, dar cel ales prim-vicepreşedinte i-a transmis că nu ştie să accepte rezultatul votului. „Îi recomand să gândească înainte să facă declaraţii calomnioase la adresa colegilor”, i-a transmis Victor Pîrvulescu pe pagina de socializare.

A fost suficient pentru ca Mihai Paraschiv să îi dea o replică tăioasă. „Domnule Victor Pîrvulescu, am fost primul care v-a felicitat după rezultatul votului. Faptul că un coleg m-a propus pentru această funcţie şi ulterior nu m-a votat îmi spune că acesta are un caracter cel puţin duplicitar. Faptul că alergaţi după funcţii îl ştiam demult, încă de când mă rugaţi, pe vremea USL, să vă ajut să mergeţi director la RAR Gorj sau luna trecută, când m-aţi rugat să vă propun consilier personal al primarului. Aşa că mai bine vedeţi-vă lungul nasului şi valoarea”, a fost mesajul lui Mihai Paraschiv. (A.A.)

Galerie foto


Vizualizări: 636

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: