Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Ciocioi: E foarte urâtă atitudinea lui Berca

Secretarul general al PNL Târgu Jiu, Robert Ciocioi, nu înţelege de ce numele lui este târât într-un scandal în care nu a fost implicat. Ciocioi se referă la faptul că Mihai Paraschiv l-a acuzat de şantaj politic.

„Este foarte urâtă atitudinea domnului Berca, dacă l-a propus pe domnul Paraschiv şi într-un interval de două minute l-a considerat pueril şi nu l-a votat, la fel cum a fost şi comportamentul domnului Paraschiv, care mi-a adus nişte acuzaţii de şantaj şi m-a jignit fără niciun fundament”, a spus Robert Ciocioi.

Şantajul ar fi constat în faptul că Robert Ciocioi a spus la un post de radio că Mihai Paraschiv ar trebui să fie atent la ce declaraţii face, pentru a nu forţa partidul să ia măsuri. (R.S.)

Vizualizări: 608

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: