Patron: Am fost furat și luat în râs de poliție. update: Suspectul a fost prins

Furtul din magazine este tot mai prezent în Municipiul Târgu Jiu. Zilele trecute, un cetățean a intrat într-un magazin de haine second-hand, însă nu a ieșit cu produsele plătite, ci furate. Pentru a nu fi observat de vânzătoare, bărbatul a luat câteva articole vestimentare și le-a băgat în pantaloni.

Hoții și-au făcut upgrade metodelor de furt în funcție de situație. Fie că ascund produsele în pantalon, în geacă, fie că folosesc altă metodă, astfel de persoane sunt tot mai inventive. Astfel, patronul unui magazinul de haine second-hand este revoltat pe faptul că oamenii legii nu fac nimic în acest sens. Ba mai mult, sunt luați în râs, mai spune gorjeanul.

”Nu mă gândeam să fim bătaia lor de joc. Nu contează valoarea, ci fapta în sine. Mi-au zis că trebuia să asigur bunurile. Păi ce sa asigur, pantalonii pe care i-a furat? Ba mai mult, în urmă cu câteva zile, mi-a fost furată și o bicicletă din fața magazinului. S-au dus și au ridicat înregistrările. M-au luat peste picior. Mi-au zis așa: Hai, mă, dă-i drumul de aici. Vorbesc eu cu el să-ți dea 1 leu înapoi pentru pantaloni”, a acuzat deținătorul magazinului de haine.

De asemenea, angajata ar fi fost amenințată de hoț, iar aceasta va merge la poliție pentru a depune plângere.

actualizare: Politisti de la Investigatii Criminale au identificat joi un bărbat de 49 de ani, bănuit de săvârșirea infracțiunii de furt. Prejudiciul a fost recuperat și restituit părții vătămate, a comunicat IPJ Gorj.

Vizualizări: 3,561

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: