Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Patru bărbați din Târgu Cărbuneşti, duși în arest

Patru bărbaţi cu vârste cuprinse între 29 şi 40 de ani, toţi din localitatea gorjeană Târgu Cărbuneşti, au fost reținuți marți pentru 24 de ore, fiind bănuiţi de săvârșirea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și lovire sau alte violenţe. Cei patru s-au luat la bătaie pe stradă.

"Din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit faptul că, cei patru bărbaţi, în timp ce se aflau pe o stradă din oraşul Târgu Cărbuneşti, pe fondul consumului de  băuturi alcoolice au exercitat acte de violență unul împotriva celuilalt, fapte prin care au tulburat ordinea și liniștea publică", arată IPJ Gorj.

Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea  activităţii infracţionale şi luarea măsurilor legale faţă de persoanele în cauză. (A.A.)

Vizualizări: 1,964

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: