Patru candidaţi pe trei funcţii de vicepreşedinte PSD Gorj

Iulia Vână, Camelia Khraibani, Mihai Weber şi Mihai Prunariu sunt în cărţi pentru funcţiile de vicepreşedinte ale PSD Gorj. Iulia Vână, viceprimarul municipiului Târgu Jiu, a recunoscut că intenţionează să-şi depună candidatura pentru unul dintre cele trei posturi rămase vacante după plecarea lui Laurenţiu Ciurel, Marian Rotaru şi Puiu Diaconescu.

Procesul de reorganizare al PSD Gorj se apropie de final, în peste 20 de filiale din judeţ fiind puşi noi preşedinţi. La sfârşitul săptămânii viitoare vor fi desemnate persoanele care vor ocupa cele trei posturi de vicepreşedinte PSD Gorj. Funcţiile au rămas vacante după ce au plecat din partid Laurenţiu Ciurel, Marian Rotaru şi Puiu Diaconescu.

Pentru aceste funcţii sunt în cărţi Mihai Prunariu, fost preşedinte PP-DD Gorj,  Iulia Vână, viceprimarul municipiului Târgu Jiu, dar şi deputaţii Mihai Weber şi Camelia Khraibani. „Până în momentul de faţă, Gigi Pecingină şi Mihai Prunariu nu şi-au depus  oficial candidatura. În cazul în care vom avea candidaţi care nu au vechimea necesară în partid pentru putea ocupa funcţii de conducere, de minim un an, vom acorda o derogare”, a declarat Ciprian Florescu, purtătorul de cuvânt al PSD Gorj. Derogarea se impune mai ales în cazul fostul şef al PP-DD Gorj, Mihai Prunariu, care s-a înscris în PSD în toamna anului trecut.

În ceea ce o priveşte pe Iulia Vână, aceasta a recunoscut faptul că îşi va depune candidatura pentru unul dintre posturile de vicepreşedinte al PSD Gorj. „Am declarat public că îmi voi depune candidatura pentru un post de vicepreşedinte în cadrul organizaţiei judeţene a Partidului Social Democrat”, spune Iulia Vână, viceprimarul municipiului Târgu Jiu.

CONFERINŢĂ

Conferinţa Judeţeană a Partidului Social-Democrat, în cadrul căreia vor fi reconfirmaţi actualii şefi şi va fi completat Biroul Politic Judeţean, va avea loc pe data de 28 martie. Tot atunci se vor stabili şi delegaţii care vor merge la Congresul Naţional al PSD ce se va desfăşura la Bucureşti pe 20 aprilie.

Vizualizări: 153

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: