O primărie oferă tablete pentru toți elevii din oraș

Vești bune pentru elevii din Turceni, județul Gorj. Autoritățile locale așteaptă finanțare în vederea achiziționării unui număr de 1485 de tablete pentru toți elevii din localitate. Cel mai probabil echipamentele electronice vor ajunge la elevi înaintea vacanței de sărbători.

Proiectul depus de autoritățile locale din Turceni are o valoare de 1.700.000 de lei și cel mai probabil va primi finanțare în perioada următoare. ”În contextul adaptării elevilor din orașul Turceni la procesul de învățământ în mediul on-line, este nevoie de echipamente electronice moderne. În acest fel putem asigura desfășurarea actului educativ în condiții optime. Drept urmare, am depus un proiect prin care se vor dota școlile din orașul nostru cu un număr total de 1485 de tablete grafice”, este anunțul făcut de Cristina Cilibiu, primarul din Turceni.

Un număr de 325de tablete vor merge la elevii din clasele primare, 330 vor primi elevii de gimnaziu și 715 tablete vor fi pentru liceenii din Turceni. Pentru învățământul profesional vor fi repartizate 115 tablete.

Vizualizări: 1,573

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: