Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Patru decese Covid in Gorj

Directia de Sănătate Publică Gorj anunţă, sâmbătă, 33 de noi cazuri de gorjeni infectaţi cu noul coronavirus şi 4 noi decese, trei bărbaţi şi o femeie, toţi cu comorbidităţi.

“În data de 1 august 2020, ora 14.00, situația epidemiologică, la nivelul județului Gorj, se prezintă astfel:

– nu mai există persoane în carantină instituționalizată;

– 457 persoane în carantină la domiciliu/locația declarată;

– 840 persoane confirmate cu COVID-19 (până în momentul de față), din care: 425 persoane sunt vindecate și externate, iar 29 persoane au decedat.

 De la ultima informare transmisă de Direcția de Sănătate Publică Gorj, au fost înregistrate încă 4 decese:

– bărbat, în vârstă de 62 ani- comorbidități: cardiopatie ischemică, obezitate gradul II, hepatită cronică și dislipidemie;

– bărbat, în vârstă de 72 ani- comorbidități: diabet zaharat tip II,  gută și coxartroză;

–  bărbat, în vârstă de 84 ani- comorbidități: boală cronică renală, diabet zaharat tip II, AVC sechelar (accident vascular cerebral) și hipertensiune arterială;

– femeie, în vârstă de 84 ani- comorbidități: boală cronică renală, bronhopneumopatie obstructivă cronică (BPOC) și diabet zaharat tip II.

         De la începutul pandemiei, la nivelul județului Gorj, s-au prelevat 6812 teste, din care 76 sunt în așteptare. De la ultima informare transmisă de Direcția de Sănătate Publică Gorj, au fost înregistrate alte 33 noi cazuri de îmbolnăvire, situația prezentându-se astfel:

– 31 teste pozitive prelevate de la suspecții COVID-19, internați în spitalele din județul Gorj; 

– 2 teste pozitive efectuate în cadrul laboratoarelor private.

Direcția de Sănătate Publică Gorj face apel, în continuare, la cetățeni să dea dovadă de responsabilitate, să respecte normele de conduită sanitară și distanțare interpersonală, precum și reglementările în vigoare impuse în vederea prevenirii și limitării numarului de infectari".

Vizualizări: 4,054

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: