Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Târziu: Situația nu este bună. Nu mai avem locuri la ATI

Numărul mare al persoanelor infectate cu noul coronavirus a aglomerat spitalul Covid din Târgu Cărbunești. La secția ATI nu mai există niciun loc liber, conform managerului unității medicale, Constantin Târziu.

Spitalul din Târgu Cărbunești funcționează aproape la capacitate maximă, iar ministrul Sănătății a găsit soluții, fiind vorba despre primirea pacienților Covid de către toate spitalele din Gorj.

Managerul unității medicale din Târgu Cărbunești, Constantin Târziu, spune că situația nu este una tocmai bună, iar paturile de la ATI sunt ocupate în totalitate. ”Situația nu este tocmai bună. Aseară ne-a venit un pacient cu o stare de sănătate mai gravă. S-a ajuns la un număr de 139 de pacienți. De asemenea, ne-au mai venit trei pacienți la Terapie Intensivă. Toate paturile de la ATI sunt ocupate. În momentul de față nu mai avem locuri la Terapie Intensivă”, a spus Constantin Târziu, la Tele 3.

Târziu a mai spus că starea de sănătatea a pacienților este din ce în ce mai gravă, făcând referire la cei care ajung să se interneze.

Vizualizări: 2,656

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: