Patru femei bătute în două zile

Patru bărbați s-au ales cu dosar penal la finele săptămânii trecute, după ce și-au agresat soțiile. Un bărbat de 60 de ani din Văgiulești și-a amenințat soția, astfel că a fost obligat de polițiști să părăsească locuința pentru cinci zile. Pentru că nu avea unde sta, bărbatul a fost preluat şi transferat la Centrul de primire a persoanelor aflate în dificultate, din municipiul Motru. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ameninţare, anunță IPJ Gorj.

Un bărbat de 70 de ani, din Novaci, beat fiind, și-a lovit și amenințat soția de 59 de ani. Femeia nu a dorit să fie transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență domestică şi amenințare. “Totodată polițiştii au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile, agresorului fiindu-i interzis să se apropie la mai puțin de 200 metri de persoana vătămată sau locuința sa”, arată un comunicat al Poliției.

O tânără de 34 de ani din Runcu a fost bătută de soțul de 35 de ani, iar o alta de 30 de ani din Târgu Cărbunești a fost agresată de soț. Și în aceste situații au fost instituite ordine de protecție provizorii pentru o perioadă de cinci zile. (M.M.)

Vizualizări: 1,521

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: