Patru înfrângeri consecutive pentru CSM Târgu Jiu

Echipa de handbal feminin a CSM Târgu Jiu a pierdut al patrulea joc consecutiv din Liga Florilor. Gorjencele au cedat greu în meciul cu CSM Slatina care s-a decis în ultima secundă de joc.

CSM Târgu Jiu a pierdut un meci important în week-end deși jocul echipei a fost unul bun. Gorjencele au reușit să joace de la egal la egal cu echipa din Slatina dar au pierdut pe final de meci. Antrenorul Liviu Andrieș consideră că diferența nu s-a făcut în minutul 60 ci pe parcursul jocului.

„După începutul foarte bun de joc, parcă ne-a pus cineva ceva pe minte, pe ochi, pe gândire. Am intrat în haosul creat de echipa din Slatina, fără să avem răbdare și, din păcate, s-a întâmplat ce s-a întâmplat. În meciurile cu presiune se văd jucătoarele care au într-adevăr calitate. Trebuia să iasă în evidență, dar încărcătura a fost mare. Am crezut că meciul e ușor, mi-a fost foarte frică de acest meci, și s-a dovedit că nu a fost”, a declarat Andrieș după meci  apreciind că e vina întregii echipe pentru acest eșec: „La ultima fază, toată lumea se bucura pentru reușită, dar nu s-au uitat că mai erau 7-8 secunde, iar pe o recuperare rapidă am primit gol. Azi nu am jucat ceea ce știm și ceea ce putem. S-a simțit lipsa Anei Ciolan. Deși am vorbit cu fetele altceva, am încercat să băgăm foarte multe mingi la pivot și am făcut multe greșeli neforțate. Este vina întregii echipe, de la primul jucător până la staff-ul tehnic”.

CSM Târgu Jiu va juca etapa viitoare tot pe teren propriu, cu Măgura Cisnădie.

Vizualizări: 554

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: