6 tipuri de ghete pentru bărbați, în această toamnă

Încălțămintea reprezintă elementul esențial al unei ținute. Este lucru știut că femeile se uită, prima oară, la pantofii unui bărbat. Dacă vrei să fii bine cotat de către juriul feminin de pe stradă, de la birou sau din orice local care se respectă, ai nevoie de încălțăminte de calitate și, mai ales, corect integrată în ținută. Marea majoritate a domnilor își actualizează colecția de pantofi și ghete bărbătești în fiecare sezon, pentru a fi în pas cu tendințele și pentru a da un refresh ținutelor. Dacă te-ai gândit și tu să faci investiție în încălțămintea pentru toamnă și iarnă, iată câteva modele de ghete pentru barbati cu care nu vei da greș, toamna aceasta.

Ghete Trekking

Acest model de ghete sunt ideale pentru bărbații activi, fiind folosite cel mai mult pentru drumeții. Însă le poți folosi și în ținutele de stradă, alături de jeanși și o jachetă aviator, îmblănită. Ghetele trekking sunt, însă, cel mai bine asociate cu pantaloni utilitari și jachete din același registru stilistic. Optează pentru ținute în culori folosite la uniformele militare, precum kaki, bej, bleumarin sau gri închis.

Ghete impermeabile

Tot din zona echipamentelor utilitare vin și ghetele impermeabile, care te vor însoți în diferite situații, de la excursii și drumeții, la citybreak-uri în care plănuiești să faci mulți pași. Aceste ghete sunt confortabile și extrem de utile pe orice tip de vreme. Avantajul acestora este că au exteriorul realizat din material impermeabil și talpa cu tehnologie performantă precum omni-tech, omni-grip®, techlite+™ și așa mai departe.

Bocanci

Acest tip de ghete pentru bărbați face tranziția de la zona utilitară la cea de stradă. Alege bocanci din piele texturată sau din piele nabuc pentru ținutele tale din fiecare zi. Îi poți purta la jeans, la pantaloni din stofă de lână, chiar și la joggers, astfel încât vei putea folosi o singură pereche de ghete de bărbați pentru toate tipurile de ținute, de la cele sport la cele pentru birou.

Ghete Chukka

Intrăm deja în zona mai elegantă, cu ghete joase, de regulă, realizate din piele întoarsă, care merg la ținutele cu stil. Ghetele Chukka sunt ideale pentru ținutele business în sezonul rece, dar și pentru întâlniri sau evenimente. Le poți purta atât la costumul de birou, cât și la ținutele smart casual din sezonul de tranziție.

Ghete Chelsea

Orice ținută masculină cu stil, pentru sezonul de toamnă, implică o pereche de ghete Chelsea. Acestea sunt adaptabile pentru orice moment al zilei și orice situație vestimentară. Poartă-le la costum, la pantaloni slim și blazer, la jeans și jachetă din piele și așa mai departe.

Pantofi sport

Nici un sezon nu poate să treacă fără să își achiziționezi o pereche de pantofi sport, confortabili și utili, mai ales dacă ești un tip activ. Alege brandul New Balance de la Fashion Days pentru selecția ta, indiferent de anotimp. Aceștia au o calitate superioară a materialelor și folosec tehnologie adaptată anatomiei piciorului.

Consultă colecțiile de toamnă ale brandurilor premium de încălțăminte și alege doar ceea ce te reprezintă.

Galerie foto


Vizualizări: 1,058

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Călătorii:

Citește și: