Patru lideri din Motru, întâlnire pentru comunitate

Consilierul județean Severus Militaru face un apel la pace din partea celor care conduc primăria municipiului. Fostul deputat le propune actualului primar, viceprimarului şi fostului primar să stea toţi la aceeaşi masă pentru a găsi o soluţie a problemelor financiare din primărie.

Severus Militaru crede că atâta timp cât primarul Gigel Jianu şi viceprimarul Cosmin Morega nu colaborează şi nu îşi unesc eforturile să facă ceva pentru Motru, lucrurile vor merge din rău în mai rău. Din acest motiv, el a făcut o invitație publică la o discuție. Fostul primar al Motrului, Dorin Hanu, spune că este deschis şi el la o astfel de întâlnire pentru că şi el a tot încercat să discute cu cei care conduc acum primăria. Hanu susţine că Gigel Jianu ar fi condus din spate de catre şeful liberalilor motreni, Militaru, pentru că altfel nu înţelege cum acesta promitea că o să aibă o discuţie bărbătească cu viceprimarul Cosmin Morega, iar după ce se întâlnea cu Severus Militaru renunţa subit la idee. Hanu spune că a încercat să discute cu Jianu şi Militaru, dar nu a avut cu cine, deoarece aceştia în momentul în care trebuie să treacă la fapte întorc cu spatele.

Dispus pentru o astfel de discuţie în patru se arată şi primarul Gigel Jianu.

Actualul edil este supărat pe Dorin Hanu pentru că a făcut câteva declaraţii în presă, despre care spune că nu sunt adevărate. Cu toate acestea, susține că o întâlnire în patru ar fi una binevenită, deoarece anul în curs se anunţă unul extraordinar de dificil din punct de vedere financiar. În privinţa declaraţiei cum că el ar fi condus din spate de către Severus Militaru şi că ascultă de conducerea PNL Gorj, Jianu spune că nu este condus de nimeni şi el este cel care conduce primăria municipiului Motru. În anul 2016, datoriile pe care le are Primăria Motru se ridică la circa 3 milioane de lei, o sumă uriașă, dacă luăm în calcul bugetul de 45 de milioane de lei.

Vizualizări: 487

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: