Patru reţinuţi în scandalul cu împuşcături din Târgu Jiu

Patru bărbaţi au fost reţinuţi, în noaptea de vineri spre sâmbătă, după ce au fost implicaţi într-un scandal petrecut într-un apartament şi pe scara unui bloc din Târgu Jiu, în conflict fiind folosit şi un pistol cu bile.

Cei patru au fost implicaţi vineri seară într-un scandal produs într-un apartament şi pe scara unui bloc din zona de sud a municipiului Târgu Jiu. Trei dintre bărbaţi se aflau în apartamentul respectiv, iar peste ei a intrat cel de-al patrulea, care a folosit un pistol cu bile pentru a se răzbuna, între aceştia mai având loc o încăierare în urmă cu câteva seri.

Conform purtătorului de cuvânt al Poliţiei Gorj, inspector principal Daniel Tică, cei patru bărbaţi au vârste cuprinse între 18 şi 45 de ani, trei dintre ei fiind acuzaţi de ultraj contra bunelor moravuri, iar cel de-al patrulea este acuzat de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

Niculina Călina, sora a doi dintre bărbaţii reţinuţi şi mama tânărului de 18 ani reţinut şi el, a declarat că uşa apartamentului în care se aflau cu toţii era descuiată şi astfel a fost posibil accesul celui de-al patrulea bărbat. Femeia a precizat că este însărcinată în două luni, ea fiind transportată la spital după producerea incidentului şi după ce a cerut sprijin la 112. Ulterior ea a refuzat internarea.

De asemenea, la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgu Jiu a ajuns şi un frate al femeii, care avea o plagă care putea fi produsă de una dintre bilele trase din pistol. Bărbatul nu a avut nevoie de internare, el fiind printre cei patru reţinuţi de către poliţişti.

Cei patru vor fi prezentaţi astăzi Judecătoriei Târgu Jiu, cu propunere de arestare preventivă.

Vizualizări: 101

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: