Paul Anton a revenit la antrenamente

Doi jucători de la Pandurii, Paul Anton şi Alexandru Dan, au revenit la antrenamente, după ce ambii au fost ţinuţi departe de teren din cauza unor accidentări. Anton are probleme mai vechi la spate, care au revenit în Olanda, fiind nevoit să-şi întrerupă stagiul de pregătire, iar Alexandru Dan a avut o întindere musculară.

Paul Anton a revenit la antrenament după o perioadă de două săptămâni de pauză din pregătire din cauza unor probleme medicale. Mijlocaşul a întrerupt antrenamentele înainte de finalul stagiului de pregătire din Olanda din cauza unor dureri de spate, efectuând un tratament în această perioadă şi exerciţii de recuperare.

Antrenorul Edi Iordănescu a declarat că ar dori ca Anton să revină cât mai repede la antrenamente cu echipa: „Paul Anton nu s-a pregătit cu noi de două săptămâni din cauza problemelor la spate. Urmează un program de recuperare, e o problemă mai veche la el, în Olanda i-au apărut dureri mari, a plecat şi a făcut investigaţii. Mi l-aş dori cât mai repede înapoi, dar nu depinde mine”. Medicul Ionuţ Pantiş a precizat că Anton se va antrena separat până marţi când se preconizează că va relua antrenamentele alături de colegii din lot.

Alexandru Dan a revenit în cursul acestei săptămâni la pregătire, dar se antrenează separat de echipă. Jucătorul a făcut pauză o perioadă din pregătire după ce a suferit o întindere musculară, fiind oprit de medic de la efort pentru a nu avea probleme mai grave. În ultimele zile, Alexandru Dan a reluat pregătirea fizică pe teren după ce s-a antrenat o perioadă doar la sala de forţă. Acesta s-a antrenat împreună cu Trifu care de azi a revenit la antrenamente cu colegii de echipă. În ceea ce îl priveşte pe Alexandru Dan, acesta va reveni la antrenamente cu echipa după meciul din prima etapă cu ACS Poli Timişoara.

Vizualizări: 150

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: