Demiteri anunţate şi promovări de liga a treia la CS Pandurii

Daniel Băloi nu mai este secretarul general al CS Pandurii, locul lui fiind luat de Mihai Stelescu, directorul de la Centrul de Copii şi Juniori. Decizia a devenit oficială acum, dar atribuţiile secretarului au fost preluate de Stelescu de mai mult timp. La acest moment, Băloi este la Pandurii aşa cum erau economiştii şi juriştii de la CE Oltenia, personal în curs de plasare, pentru că nu are nimic de făcut. Se fac demersuri pentru a-i lua biroul şi pentru a fi dat afară. Dar, nu e singura schimbare. Atribuţiile lui Robert Bălăeţ, fostul director sportiv dat afară acum o lună, au fost luate de Adelin Şolea, venit de la o echipă de liga a treia desfiinţată.

După Robert Bălăeţ, directorul sportiv al Pandurii dat afară acum o lună, a venit rândul lui Daniel Băloi. Băloi, ca şi Bălăeţ, a  fost promovat în club de Marin Condescu. Între timp ei au învăţat ce au de făcut, pentru că administrarea unui club de fotbal nu este atât de simplă precum crede Dorin Ioana, directorul financiar adus de la CE Oltenia. Eugen Pîrvulescu, fostul preşedinte, i-a menţinut pe aceştia şi au făcut echipă bună împreună. După plecarea lui Pîrvulescu, Bălăeţ nu a reuşit „să se facă plăcut“ la club, însă Daniel Băloi a făcut toate eforturile posibile, la un moment dat fiind sigur că a şi reuşit. Până la urmă a fost şi el dat la o parte şi în scurt timp ar putea intra în preaviz. Locul lui a fost luat de Mihai Stelescu, la propunerea lui Dorin Ioana. Multe promovări făcute de Dorin Ioana, cu acceptul lui Ion Călinoiu, preşedintele executiv al PSD Gorj, sunt bazate pe prietenii şi culoare politică.

De la liga a treia, la team manager

Acestea nu sunt singurele schimbări. În locul lui Stelescu la Centrul de Copii şi Juniori a fost numit Florin Bejinaru, fost antrenor secund la Pandurii în urmă cu mult timp. Însă esenţială este promovarea lui Adelin Şolea de la o echipă de liga a treia la Pandurii. Acesta este pila lui Ion Ruşeţ, director de departament în CE Oltenia, Şolea fiind managerul echipei de fotbal din Mătăsari înainte să o închidă. Surse din cadrul clubului susţin că Şolea este pentru Dorin Ioana cam ce este Ioana pentru Laurenţiu Ciurel, directorul general al CE Oltenia. Adică face întocmai ce i se spune. Şolea se va numi, pompos, team manager, şi va avea atribuţiile lui Robert Bălăeţ, cele de director sportiv. La Pandurii II, de unde a fost dat afară Adrian Bogoi, un antrenor cu performanţe, va fi numit Claudiu Mocioi, cunoscut pentru că joacă fotbal cu fiul lui Ion Calinoiu. Antrenor secund va fi Cristi Popescu, recomandat de Stelescu, în locul lui Sorin Vintilescu.

Vizualizări: 333

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: