Paul Chiş a reziliat contractul cu Pandurii

Problemele financiare ale echipei Pandurii au afectat deja lotul cu care echipa din Târgu Jiu a jucat în prima parte a campionatului. La o parte dintre jucători a renunţat antrenorul Călin Cojocaru, dar alţii au solicitat rezilierea contractelor. Paul Chiş este unul dintre jucătorii de care echipa din Târgu Jiu s-a despărţit recent.

Jucător de bază în acest sezon la Pandurii Târgu Jiu şi titular în majoritatea meciurilor de la venirea sa la formaţia gorjeană, Paul Chiş a solicitat rezilierea contractului cu Pandurii înainte de finalul acestui an.

Directorul sportiv al echipei Pandurii, Camilian Floroiu, a spus că şi-ar dori ca toţi jucătorii să revină după vacanţă, singurul care a solicitat rezilierea fiind Chiş. „Eu mi-aş dori să revină cu toţii, dar singurul cu care am purtat deja o discuţie şi a spus că îşi doreşte să rezilieze contractul cu Pandurii a fost Paul Chiş, care îşi doreşte să meargă acasă şi să îşi caute un alt angajament. El a spus că nu poate depăşi aceste probleme şi nu mai poate rămâne”, a explicat Floroiu plecarea lui Paul Chiş la Radio Infinit.

Floroiu i-a mulțumit jucătorului clujean pentru colaborarea cu Pandurii: „De la început am avut o colaborare foarte bună cu Chiş şi l-am apreciat pentru jocul său, pentru că are calitate, este un bun fotbalist, dar şi un caracter extraordinar acest jucător. I-am spus de când a venit că nu se pune problema şi, atunci când el va dori să rezilieze, ne strângem mâna. Trebuie să îi mulţumim pentru tot ceea ce a făcut pentru Pandurii Târgu Jiu”.

Pandurii s-a mai despărţit, înainte de finalul acestui an, de David Ioan, Bogdan Vişan, Robert Lică şi portarul Iulian Dinu, toţi fiind anunţaţi că nu mai intră în vederea antrenorului Călin Cojocaru.  

Jucătorii echipei Pandurii Târgu Jiu vor avea vacanţă până pe data de 13 ianuarie, dar nu se ştie încă dacă toţi cei care au încheiat acest an la Pandurii vor mai reveni după vacanţă, pentru că în prima parte a campionatului nu au primit nici măcar un salariu.

Vizualizări: 691

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: