Paznicul liceului: Nu mai suport. Mă înjură de familie, mă face în toate felurile

Unul dintre paznicii Colegiului  Auto ”Traian Vuia” din municipiul Târgu Jiu a ajuns la limita răbdării din cauza unor asistați social. Acesta acuză faptul că, în repetate rânduri, cei care locuiesc în căminul ce ține de liceu nu respectă legea și ascultă muzică la maximum, consumă băuturi alcoolice și folosesc un limbaj nu tocmai adecvat. O ultimă altercație între paznic și locatarii din acel imobil a avut loc chiar zilele trecute.

Cristian Cimpu, căci despre el este vorba, spune că a ajuns în culmea disperării din cauza unor locatari ai căminului unde sunt cazați și elevii Colegiului Auto ”Traian Vuia”. Acesta a afirmat faptul că sunt seri în care nu se poate sta acolo, mai ales că muzica se ascultă la maximum și se vorbește urât. Săptămâna trecută, paznicul era foarte aproape să fie luat la bătaie de acești indivizi, spune el, iar cuvintele jignitoare nu au încetat să apară.

”Le-am atras atenția, erau în curtea școlii. Le-am spus să nu mai consume alcool și să dea muzica mai încet la mașină. Sunt elevi în cămin, au nevoie de liniște. Apoi a devenit foarte violent. M-a înjurat ca la ușa cortului, m-a făcut în toate felurile. M-au chemat spre el, probabil voia să mă bată. Am chemat poliția și au fost sancționat cu suma de 2.000 de lei. M-am rugat de o altă persoană care locuiește cu el pe același etaj să dea muzica mai încet, degeaba”, a spus paznicul Cristian Cimpu.

Paznicul spune că locatarul nu s-a oprit, fiind din nou amenințat după plecarea echipajului de poliție: ”După ce au plecat, el a venit la mine și a început iar să mă înjure. Am solicitat și un echipaj de la Poliția Locală și l-au sancționat. Vreau să se facă dreptate cu acest om. Chiar nu mai rezist, tot timpul îmi vorbește urât. Mă amenință că mă dă el afară de la locul de muncă. Îmi înjură familia, copiii, pe mine”, a mai spus bărbatul.

Paznicul spune că s-a gândit să facă și o plângere penală în acest sens.

Vizualizări: 7,465

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: