PC Gorj nu susţine candidatul PNL în turul doi al alegerilor la Turburea

Conservatorii gorjeni nu o vor susţine pe Daniela Ursulescu în turul doi al alegerilor de la Turburea. Conservatorii acuză candidata PNL că nu a făcut o campanie corectă pentru primul tur al alegerilor pentru funcţia de primar şi, mai mult, de declară uimiţi că PSD a putut să cedeze voturile în favoarea acesteia, după tot circul făcut cu Teodor Iloiu şi liberalul care susţine că a fost bătut de fostul primar.
 Dinică Băltăreţu, candidatul PC pentru Turburea a reuşit să obţină 203 voturi la alegerile de duminica trecută, scor care îi mulţumeste pe conservatorii gorjeni, care se văd deja aproape egali cu PSD, al cărui candidat a luat 267 de voturi. Pentru turul II al alegerilor de la Turburea, conservatorii au anunţat că nu o vor susţine pe Daniela Ursulescu, pentru că aceasta a încercat să le denigreze candidatul. „ Noi suntem nemulţumiţi de declaraţiile făcute de candidata PNL pentru primăria Turburea. Nu vom da voturile Partidului Naţional Liberal fiindcă a încercat să denigreze candidatul nostru şi familia acestuia, scriind numai neadevăruri despre ei“, declară Ştefan Cherciu, vicepreşedinte al Partidului Conservator Gorj. 
 Un alt motiv pentru care liberala nu primeşte voturile este acela că, pe lângă atacurile aduse candidatului PC, Daniela Ursulescu şi-a exprimat şi o părere nu tocmai bună despre electoratul din Turburea. „Doamna Ursulescu a adus acuze grave locuitorilor din Turburea, după votul de duminică. Se aştepta ca cetăţenii să se deştepte, dar nu au făcut-o nici de data asta. Daniela Ursulescu vroia să câştige din primul tur? Păi ce, candida numai ea? Au fost şase candidaţi şi voturile s-au împărţit. Acum în turul II al alegerilor se bate cu candidatul PD-L. Cel mai bun va câştiga”, susţine vicepreşedintele PC, Marius Borcan. 

 E o greşeală politică ce face PSD-ul

 Ilie Petrescu, liderul Partidului Conservator filiala Gorj, nu întelege de ce social-democraţii îşi dau sprijinul unui candidat care i-a făcut rău lui Teodor Iloiu şi din cauza căruia acesta nu a ajuns în turul doi, dar s-a ales cu dosar penal la Poliţie. „Reprezentanţii PSD nu înţeleg că din caza doamnei Ursulescu, Iloiu nu a intrat în turul doi. Văd acum, peste noapte că PSD îi dă votul. De ce îi dă PSD-ul votul? Măcar spuneau că nu votează pe nimeni, dar nu să dai voturile unui candidat care a făcut rău candidatului tău. E o greşeală politică ce face PSD-ul. Ei nu au înţeles că anticampania lui Iloiu i s-a tras de la doamna Ursulescu. Îmi pare rău de PSD că nu îşi dă seama de realitate. Nu ştiu cum se simte Iloiu acum, că am înţeles că îl dă şi afară că nu a făcut mai multe voturi, dar toate făcăturile au fost de la PNL“, a declarat Ilie Petrescu.  


„Nu se poate să aştepţi în secţia de votare îmbăcată în negru şi să te pui pe plâns“

 Ştefan Cherciu spune că Daniela Ursulescu a încercat prin orice mijloace să îşi impresioneze electoartul. „Nu se poate să aştepţi în secţia de votare îmbăcată în negru şi să te pui pe plâns, cum s-a întâmplat la Poiana. Acolo doamna Ursulescu a stat în secţie şi a plâns încercând să impresioneze electoratul. A fost un vot emotiv, ceea ce nu va conta atunci când va trebui condusă Primăria”. Mai mult, vicepreşedintele conservatorilor crede că Daniela Ursulescu nu are nici o treabă cu administraţia locală. „Nu vom merge să facem campanie Partidului Naţional Liberal sau să recomnadăm alegătorilor noştri să voteze candidata PNL. Părerea noastră este că nici nu are treabă cu administraţia locală, nici nu ştie cu ce se mănâncă”, susţine Ştefan Cherciu.  


Vizualizări: 185

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: