PDL o să plătească excluderea lui Manţog

Suspendarea lui Ionel Manţog din PDL Gorj ar fi una dintre cele mai mari greşeli pe care actuala conducere a partidului ar putea-o face, este de părere democrat-liberalul Ion Bârcă. Dacă acest lucru se va întâmpla, partidul va avea de suferit, susţine primarul din Turburea.

În cazul în care Ionel Manţog va fi înlăturat din Partidul Democrat Liberal Gorj, efectele vor fi resimţite mai târziu, iar acestea vor fi în detrimentul partidului, este de părere Ion Bârcă, primarul comunei Turburea. „Este părerea mea şi cred că nu sunt singurul care gândeşte aşa. Dacă domnul Manţog va pleca să vedeţi ce va fi mai încolo. Efectele se vor resimţi poate nu acum, dar mai târziu cu siguranţă. Nu poţi să dai afară un om care a adus partidul la un nivel ca acesta. Este un om capabil, care are rolul lui în partid”, susţine Bârcă.

Bârcă le propune şefilor democrat-liberali de la Gorj să se gândească bine atunci când ia o hotărâre în privinţa lui Manţog şi este de părere că acest lucru se va şi întâmpla. „Eu nu cred că se va ajunge până acolo. Cred că va trebui bine chibzuită această decizie înainte de a fi luată”, adaugă pedelistul.

OBIECTIV

Vorbele lui Bârcă nu sunt pe placul şefului Ion Ruşeţ. De când a ajuns preşedinte al filialei PDL de la Gorj, Ruşeţ are ca unic obiectiv înlăturarea lui Ionel Manţog. Între timp a reuşit să-l schimbe din funcţia pe care o deţinea la CE Turceni, iar acum din partid. Suspendarea lui Manţog, dar şi a lui Iustin Moţa va fi discută în Biroul Permanent Judeţean. Sunt invocate problemele pe care acestea le au în instanţă. Cu toate acestea, tot partidul, prin vocea lui Nicolae Daviţoiu, l-a uitat în funcţie pe condamnatul Teodor Popescu de la Ape.

Vizualizări: 99

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: