Pe cine numesc suporterii olteni „Prinţese plângăcioase!”

Principala facţiune a galeriei din Peluza Nord, Sezione Ultra, a publicat un comunicat prin care precizează că este datoria suporterilor să le arate și puştilor din teren ce înseamnă spiritul Ştiinţei. Aceștia spun că în care în club nu mai sunt persoane reprezentative pentru istoria Universităţii Craiova. 

Fanii trag astfel un semnal de alarmă în privinţa îndepărtării legendelor din cadrul grupării din Bănie. Anul acesta, două dintre gloriile alb-albaştilor, Sorin Cârţu şi Gică Craioveanu, au părăsit clubul condus de Mihai Rotaru. 

Nici actualii jucători ai echipei nu sunt menajaţi de suporteri, care îi caracterizează drept „prinţese plângăcioase lipsite de respect pentru suporterii şi istoria Ştiinţei”. De altfel, la ultimul meci, cel cu FC Botoşani, galeria din Peluza Nord a fost în protest şi a afişat mesajele: „Nedemni de Știința, fără pic de onoare sau măcar rușine, asta nu este o echipă, ci doar o adunătură de caractere meschine”, „Ne-ați promis, față-n față, că schimbați macazul, concluzia e clară: Ăsta vă e obrazul!”, „Știința nu e all-inclusive”, „Instituția antrenorului, desființată de un patron atotștiutor” sau „Lăsată de izbeliște papura distruge plantele tinere”.

„Pentru că nu avem absolut pe nimeni în club în acest moment care să poată să le transmită juniorilor ce înseamnă cu adevarat Universitatea Craiova, niciun jucator exponenţial sau măcar cu suficient caracter oltenesc, niciun antrenor sau conducător demn de măreţia Ştiinţei, ne revine tot nouă şi această sarcină. Ne adunăm pe Oblemenco mai mulţi decât au fost la orice meci european al vreunei echipe româneşti din acest sezon şi le arătăm tinerilor campioni cât e Ştiinţa de mare! Creştem sănătos aceşti copii ca să nu ne trezim cu o nouă generaţie de prinţese plângăcioase lipsite de respect pentru suporterii şi istoria Ştiinţei!”, a fost comunicatul Sezione Ultra.

Vizualizări: 702

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: