S-au pus în vânzare abonamente pentru meciurile de baschet

A început deja  nou sezon din Liga Naţională de Baschet Masculin, iar CSM Târgu Jiu se pregăteşte pentru prima întâlnire cu suporterii. Baschetul de primă ligă va reveni la finalul acestei săptămâni în Sala Sporturilor.

Oficialii CSM Târgu Jiu au decis că, începând de luni, 2 octombrie 2023, să pună în vânzare abonamentele pentru meciurile din sezonul competițional 2023-2024 din Liga Naţională de Baschet Masculin. 

„De joi, 5 octombrie 2023, se pun în vânzare biletele pentru meciul dintre CSM Târgu Jiu şi CSM Galaţi, la preţul de 15 lei/adult şi 5 lei/copil. Meciul contează pentru etapa a-3-a din LNBM Getica95”, a informat clubul primăriei care a publicat și prețurile abonamentelor: „Prețul unui abonament pentru noul sezon este de 150 de lei- acces general. Posesorii de abonamente din sezonul competițional 2022–2023, care doresc să își păstreze aceleași locuri, au prioritate şi pot face acest lucru în primele trei zile de la începerea campaniei de vânzare a abonamentelor, respectiv în zilele de 2, 3, şi 4 octombrie 2023”.

Cei care doresc sa achiziționeze abonamente pentru sezonul 2023-2024 sunt așteptați la sediul clubului, aflat la parterul Stadionului Municipal din Târgu Jiu, sau le pot procura online de pe https://www.blt.ro/abonament-baschet-csm-targu-jiu.html

De asemenea, CSM Târgu Jiu va pune la dispoziția spectatorilor bilete pentru meciurile desfășurate în Sala Sporturilor din Târgu Jiu, la prețul de 15 lei, pentru adulţi, iar pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 5 şi 18 ani, preţul unui bilet este de 5 lei, iar accesul se va face în baza certificatului de naștere (copie), a carnetului de elev sau a cărții de identitate. Copiii cu vârsta de până la 5 ani vor avea accesul gratuit în baza unui act doveditor, a certificatului de naștere (copie), în timp ce însoțitorii acestora vor plăti biletul de acces la partida respectivă, iar copiii vor avea acces gratuit, în limita locurilor disponibile. Persoanele cu dizabilități vor avea accesul gratuit.

Vizualizări: 555

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: