Lovitură dură pentru Universitatea Craiova

Un jucător important de la Universitatea Craiova a aflat că nu va putea evolua nici în următorul meci din Superliga. Este vorba despre Ștefan Vlădoiu, fundașul dreapta în vârstă de 24 de ani, care a avut prestații foarte apreciate la formația din Bănie, mai ales în acest start de sezon, de când a revenit după împrumutul de la Universitatea Cluj.

El nu a putut evolua în meciul câștigat pe teren propriu de echipa antrenată în prezent de Corneliu Papură și Dragoș Bon cu scorul de 5-1 în fața celor de la FC Botoșani, în etapa cu numărul 11 din acest sezon de Superliga din cauza unei accidentări și, potrivit fanatik.ro, va lipsi și de la următoarea partidă, din deplasare cu FC Voluntari.

Conform sursei citate, Ștefan Vlădoiu se confruntă în această perioadă cu o ruptură musculară, astfel încât cei doi antrenori ai Universității Craiova vor fi nevoiți să se bazeze pe termen scurt pe poziția de fundaș dreapta pe Mihai Căpățînă și Basilio Ndong, ultimul fiind la baza fundaș stânga.

La finalul meciului cu FC Botoșani, antrenorul secund de facto din prezent de la Universitatea Craiova, pe lângă că a făcut analiza obișnuită a jocului propriu-zis, a ținut să scoată în evidență faptul că Mihai Căpățînă are marea calitate de a putea evolua pe mai multe posturi, inclusiv cel de fundaș dreapta, el fiind mijlocaș central la bază.

„Schimbarea lui Căpățînă nu a fost neapărat pentru poziționarea defectuoasă, dar avea un cartonaș galben, era un jucător care îi poate pune probleme și fost ca o măsură de prevenție.

Căpățînă e un jucător inteligent, care se adaptează la ceea ce îi cerem. Ca orice jucător, când trece prin momente dificile, e greu să își revină, dacă și suporterii sunt ostili. A fost o modificare din punct de vedere tactic. Andrei (n.r. Ivan) trebuie să vină pe început de joc cu acea presiune, cu acea viteză”, a spus Dragoș Bon.

Vizualizări: 21,269

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: