Reprezintă CSM Târgu Jiu în finala CN de Box Juniori !

Pugilistul Amelian Istrătescu, legitimat la CSM Târgu Jiu, pregătit de fostul mare campion la box, Petrișor Gănănău, va reprezenta CSM Târgu Jiu în Finalele Campionatului Național de Box Juniori Masculin. Competiția va avea loc la Brăila iar sportivul din Târgu Jiu va urca în ring la categoria 80 de kilograme. 

Timp de o săptămână, orașu Brăila va fi gazda Finalelor Campionatului Național de Box Juniori Masculin. În perioada premergătoare competiției de la Brăila, Amelian Istrătescu s-a pregătit alături de Lotul Național de Box Juniori al României, la Călărași. Alături de cei mai buni pugiliști juniori din România, talentatul sportiv gorjean s-a pregătit sub atenta îndrumare a antrenorului Petrișor Gănănău, dar și a antrenorilor federali de la Federația Română de Box: Radu Zafir, Valentin Anghel și George Anghel. 

Luni, 2 octombrie, a avut loc validarea sportivilor și totodată tragerea la sorți, iar de marți, 3 octombrie, au început practic meciurile din rundele preliminare. Amelian Istrătescu va boxa în optimile de finală, contra campionului european din aceasta vară, Năstāsiuc Matei, sportiv legitimat la Box Club Simion Bucuresti.

Vizualizări: 352

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: