Pecingină crede că Iordache trebuie să demisioneze dacă Romanescu pleacă la PSD

Deputatul liberal Gheorghe Pecingină a declarat joi, în conferință de presă, că Marcel Romanescu are șanse să câștige alegerile din Târgu Jiu, conform sondajelor de opinie, iar dacă acesta va candida de la alt partid atunci președintele PNL Gorj, Ion Iordache, ar trebui să demisioneze.

Iordache și Romanescu nu sunt în cele mai bune relații, iar surse politice spun că Romanescu este tot mai aproape de o înțelegere cu PSD, pentru a candida la primărie în 2024. Pecingină crede că Romanescu are prima șansă să câștige alegerile de la anul și că ar trebui ca partidul să facă ”concesii”.

”Eu vă spun un singur lucru. Ştiţi că de-a lungul timpului am avut n conflicte cu Marcel Romanescu. Ai un primar în funcţie, toate sondajele ţi-l dau ca viitor primar. Dacă vrei să faci o schimbare şi consideri că lucrurile nu merg, doar din punctul tău de vedere, pentru că în politică trebuie să faci şi concesii, această schimbare ar trebui făcută cu demisia pe masă. Adică în cazul în care omul pe care tu mizezi nu va câştiga alegerile şi Romanescu va câştiga de la un alt partid, atunci trebuie să îţi asumi lucrul ăsta. Eu v-am spus punctul meu de vedere. Poate conducerea de la Gorj are alt punct de vedere, are alte informaţii, alte sondaje decât cele pe care le-am văzut şi eu şi le are conducerea centrală. Poate se ştiu lucruri pe care eu nu le ştiu şi de asta se merge în acest sens. Dar deocamdată ai un primar, care, din punctul meu de vedere, este cea mai bună variantă pentru Târgu Jiu”, a spus Pecingină.

Vizualizări: 2,000

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: