Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Penalități șterse pentru datornici din Târgu Jiu

Târgujienii care s-au hotărât să achite debitele vechi au scăpat de penalități. Vorbim de peste 150 de persoane care au făcut solicitări autorităților locale. Au plătit datoriile integral și, în acest fel, au fost scutite de plata majorărilor.

Sunt peste cinci mii de oameni care au datorii vechi și la care au acumulat penalități importante, dar puțini au ales să profite de oferta autorităților. Să plătească datoriile integral și sunt scutite de la plata penalităților.  “Din cele 5.500 de roluri, 160 de persoane au venit să facă cereri pentru a beneficia de reducerea majorărilor. Vorbim de încasări de 5,5 milioane de lei. Oamenii au scăpat, în acest fel de majorări de circa 3 milioane de lei”, a spus Mariana Budulan, directorul Direcției de Taxe și Impozite Locale Târgu Jiu.

Cei care își plătesc taxele și impozitele pe acest an până la sfârșitul lui martie vor beneficia de o bonificație de 10%. (A.M.)

Vizualizări: 2,051

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: