Job-uri în Germania pentru studenți. Selecție la Târgu Jiu

Treizeci de locuri de muncă sunt disponibilie pentru studenții care doresc să lucreze ȋn Germania pe perioada vacanței de vară. Selecția este organizată de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Gorj, iar job-urile sunt pentru o perioadă de minimum 2 luni.

Posturile pentru care pot aplica studenții sunt în domeniul hotelier-gastronomic, ȋn gastronomia de sistem (fast-food), ȋn producția industrială și ȋn domeniul serviciilor. ”Pot participa studenții cu vârsta cuprinsă între 18-35 de ani, care urmează cursuri de zi la o facultate de stat sau particulară acreditată conform legii și care au cunoștințe bune/foarte bune de limba germană”, a declarat Diana Văduva, consilier EURES în cadrul AJOFM Gorj.

Studenții care au domiciliul în Gorj sau care sunt ȋnregistrați la o instituție de ȋnvățământ superior din județ se pot adresa consilierului EURES din cadrul AJOFM Gorj în vederea înregistrării dosarelor. Ȋnregistrarea se va desfășura ȋn perioada 14 ianuarie-14 februarie. EURES este rețeaua europeană de ocupare a forței de muncă.

Informații suplimentare cu privire la condițiile de mediere, documentele necesare ȋnregistrării dosarelor, precum și instrucțiunile de completare a acestora, pot fi solicitate la AJOFM Gorj, birou EURES, telefon: 0253. 211.568, sau pe site-ul agenției: www.anofm.ro.

Vizualizări: 1,045

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: