Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Ceferiștii cer mărirea salariilor cu 50%

Confederaţia Sindicală Naţională MERIDIAN şi Federaţia Sindicatelor Transportatorilor Feroviari din România au anunţat, vineri, că vor să organizeze un miting de protest în 4 aprilie, cer Guvernului creşterea salariilor ceferiştilor cu 50% şi capitalizarea CFR Călători în 2019 pentru modernizarea a cel puţin 600 de vagoane şi a circa 200 de locomotive.

Sindicaliștii mai cer numirea unui ministru competent la Transporturi și investiții în infrastructura feroviară, pentru a nu mai fi atâtea restricții de viteză.

Aceştia cer adoptarea de urgenţă a statutului personalului feroviar, accelerarea alocării de fonduri europene pentru modernizarea parcului de material rulant al CFR Călători şi pentru a aduce infrastructura feroviară din România la standardele Uniunii Europene (UE). 

Vizualizări: 2,603

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: