Percheziţii ale DIICOT în casa unui medic stomatolog din Gorj

Intoxicare de presă la adresa fostului director al Bazei de Aprovizionare Rovinari, Iustin Moţa, cercetat într-un dosar. La sfârşitul săptămânii trecute au apărut informaţii din surse judiciare neoficiale cum că în locuinţa acestuia au avut loc percheziţii. Informaţii eronate însă. Percheziţii au avut loc, dar la un vecin al lui Iustin Moţa. Este vorba de omul de afaceri, Ayman Al Madani.

Percheziţiile la omul de afaceri Ayman Al Madani au fost făcute de DIICOT Severin, care caută o reţea care se ocupă cu trafic de arme. Al Madani, cunoscut în Târgu Jiu prin meseria sa de medic stomatolog, a declarat că probabil percheziţiile în locuinţa lui au avut loc deoarece este singurul cetăţean străin din Gorj care deţine mai multe arme de foc, respectiv 4 puşti şi un pistol. “A fost în Târgu Jiu o razie efectuată de DIICOT Severin care caută nişte traficanţi de arme, razie care a avut loc la mai multe persoane din oraş, printre care şi eu. A fost percheziţionat apartamentul şi firmele mele în prezenţa unui procuror. Am fost întrebat daca am sume mari de bani în casă. Am spus nu. Am fost întrebat dacă am arme. Am spus da. Am prezentat patru puşti şi un pistol pentru care deţin permis de port arma. Dacă eram găsit vinovat, probabil mă şi arestau, a fost o arestare în cazul acesta, dar nu s-a întâmplat nimic. Oamenii s-au purtat civilizat, şi-au făcut treaba şi au plecat”  a declarat omul de afaceri Ayman Al Madani.

La Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj nu există un dosar pe numele acestuia, purtătorul de cuvânt a declarat însă, că în dosarul “Motorina” în care este cercetat Iustin Moţa nu s-a dispus de procuror nicio percheziţie. “Procurorul de caz nu a dispus nicio percheziţie la domiciliul lui Iustin Moţa, cel puţin in dosarele care se află la Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj”, a declarat purtătorul de cuvânt al Pachetului de pe lângă Tribunalul Gorj, Cristina Ciobanu. Iustin Moţa este cercetat într-un dosar alături de alţi trei administratori de firme.

Vizualizări: 140

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: