Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Percheziții în Gorj, la firme radiate!

Polițiștii de investigare a criminalității economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Gorj au efectuat joi, 5 mai, opt percheziții la sediile unor societăți comerciale și la domiciliile administratorilor acestora.

Descinderile au vizat afaceriști din București, dar și din județele Gorj și Brașov. În Gorj au avut loc cinci dintre percheziții. Trei au fost la firme din Târgu Jiu, iar celelalte la societăți din Albeni și Bărbătești. Este vorba de firme mici de construcții. Administratorii acestora sunt suspectați că, în perioada 2012-2014, ar fi constituit un circuit evazionist, prin care ar fi înregistrat operațiuni fictive în evidențele firmelor pe care le gestionau. Oamenii legii au ridicat documente în urma perchezițiilor iar administratorii au fost chemați să dea declarații. Astfel, oamenii legii au aflat că firmele respective figurează în prezent ca fiind radiate. Conform IPJ Gorj, prejudiciul cauzat bugetului consolidat al statului, este de aproximativ 750.000 de lei.
Acțiunea polițiștilor gorjeni s-a desfășurat în cadrul a două cauze penale aflate în instrumentarea Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj.

Vizualizări: 2,739

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: