Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Percheziții în Gorj. Sute de kilograme de articole pirotehnice, confiscate

Aproximativ 850 de kilograme de articole pirotehnice au fost confiscate, marţi, în urma unor percheziţii desfăşurate de poliţiştii din Gorj.
Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Rovinari și Postului de Poliție Negomir, fiind în continuarea cercetărilor într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de efectuare de operațiuni cu articole pirotehnice fără drept, au efectuat cinci percheziții domiciliare, la sediul a două societăți comerciale și la domiciliile a trei tineri, cu vârste cuprinse între 17 și 32 de ani, pe raza localităților Negomir, Mătăsari și Dragotești.

Cu această ocazie, polițiștii au identificat și ridicat în vederea continuării cercetărilor un număr de 56.736 articole pirotehnice, cu o greutate totală de aproximativ 850 kg.

În cauză se continuă cercetările pentru documentarea întregii activități infracționale.

Galerie foto


Vizualizări: 1,139

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: