Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

17 intervenții la Rânca

Tot mai mulți turiști ajung în stațiunea montană Rânca, mai ales în această perioadă a sărbătorilor de iarnă. Zăpada de pe pârtii este punctul de atracție, iar turiștii se bucură din plin, fie că vorbim despre schiat, fie că vorbim despre săniuș. Din nefericire, accidentele pe pârtii nu au lipsit nici în acest weekend. Conform șefului Salvamont Gorj, Sabin Cornoiu, au fost înregistrate 17 astfel de evenimente neplăcute.

Pârtiile din stațiunea montană Rânca au fost luate cu asalt în acest weekend de turiștii dornici de distracție. Din păcate, pentru unii dintre ei, vacanța nu a avut un final tocmai fericit. Sabin Cornoiu, șeful Salvamont Gorj, spune că, din cei 17 accidentați, jumătate au avut nevoie de îngrijiri medicale de specialitate, fiind transportați la spital.

”Au fost mulți turiști în stațiune în aceste zile. S-au bucurat de toate pârtiile din stațiune. La intrare au funcționat și două pârtii pentru săniuță. Am avut efective suplimentare cu salvatori montani, o ambulanță salvamont, iar punctul sanitar a funcționat 24 din 24 de ore. Am avut 17 intervenții, dintre care aproape jumătate au avut nevoie de transport la spital. Unele au fost destul de grave care necesită tratament mai îndelungat, fiind vorba despre fracturi de membre inferioare. Am aplicat și noi primul ajutor persoanelor accidentare care au rămas în stațiune”, a spus Sabin Cornoiu.

Salvamontiștii gorjeni vor fi mereu la datorie și le recomandă turiștilor să fie atenți.

Vizualizări: 4,084

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: