Beți, la volan

Polițiștii au făcut razii în trafic, la sfârșitul săptămânii trecute. Mai mulți șoferi au fost trași pe dreapta, iar problemele nu au lipsit. Doi șoferi au fost prinși băuți la volan și s-au ales cu dosarele penale.

Cea mai mare alcoolemie a avut-o un șofer de 30 de ani din Fărcășești Acesta a fost prins pe o stradă din Rovinari. Avea o concentrație de 0,93 mg/l alcool pur în aerul expirat. El a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Totodată, s-a ales cu dosar penal pentru că s-a urcat băut la volan.

Și nu este singurul. “La data de 20 decembrie, polițiști din cadrul Secției 9 Poliție Rurală Novaci au depistat în trafic, un tânăr, de 27 de ani, , din orașul Țicleni, în timp ce conducea un autoturism pe DN 67C - Novaci, iar în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o concentrație de 0,43 mg/litru alcool pur în aerul expirat. Conducătorul auto a fost condus la spital pentru recoltarea de mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei”, a transmis IPJ Gorj.

Vizualizări: 1,312

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: