Percheziţii la hoţii de produse petroliere

Mai multe percheziţii au avut loc ieri dimineaţă în Gorj, Argeş, Olt, Dolj şi Bucureşti. A fost vizată o reţea bănuită de furt de produse petroliere. Suspecţii ar fi furat din conductele de transport produse petroliere, în Gorj fiind beneficiari ai combustibilului furat.

Peste 100 de polițiști și jandarmi argeșeni, sub coordonarea Direcţiei de Ordine Publică din Inspectoratul General al Poliției Române, au făcut ieri 32 de percheziţii domiciliare, scrie epitesti.ro. 21 dintre ele au fost operate în județul Argeş, 5 în Olt, 3 în Gorj, una în județul Dolj, iar două în Bucureşti. Acțiunea a vizat o grupare infracţională, alcătuită din 33 de persoane, bănuită de furt în formă continuată. Potrivit sursei citate, din luna aprilie a anului trecut şi până în prezent, persoanele bănuite ar fi sustras atât produse petroliere (ţiţei şi condensat) din conductele de transport de produs petrolier ale unei societăți comerciale, conducte care tranzitează subteran comunele argeșene Bascov, Băbana şi Poiana Lacului, cât și conducte dezafectate din patrimoniul aceleiași firme. Prejudiciul estimat se ridică la 300.000 de lei.

În cauză există sprijin de specialitate din partea Direcţiei Operaţiuni Speciale din Inspectoratul General al Poliției Române și a DIPI. (A.A.)

Vizualizări: 127

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: