Peremiştii au mai pierdut un viceprimar

După Ion Fugaru, peremiştii au mai pierdut un viceprimar. Este vorba despre Adrian Burneci de la Ioneşti. Nici consilierul PRM de la Ioneşti, Alexandru Dina, nu va scăpa şi va fi exclus din partid pentru că a votat pentru demiterea vicelui.

Decizia a fost luată de conducerea judeţeană a partidului, care va cere Biroului Permanent Naţional aprobarea solicitării de demitere a consilierului neascultător. Votul dat de Dina a fost decisiv în consiliul local de la Ioneşti, fără de care nu s-ar fi putut efectua demiterea viceprimarului. „Nu vrem să avem în partid oameni care să voteze împotriva noastră. Credem că în această problemă primarul este cel care l-a obligat pe consilierul PRM de la Ioneşti să voteze pentru demiterea viceprimarului, pentru că fără votul acestuia nu întruneau voturile. Vom face demersurile necesare, astfel încât domnul Dina să fie exclus din PRM”, susţine Dumitru Dascălu, preşedintele PRM Gorj.

Alexandru Dina susţine că a votat împotriva colegului său de partid din cauza faptului că între cei doi există neînţelegeri mai vechi. „Între noi au fost probleme de multă vreme şi am semnat pentru că aşa am simţit eu. Nu m-a obligat nimeni. Îmi pare rău dacă voi fi dat afară din partid, dar asta e”, spune Alexandru Dina, consilier PRM la primăria Ioneşti.

Vizualizări: 102

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: