Liviu Cotojman visează să lase un deputat fără păr

Liviu Cotojman, primarul comunei Roşia de Amaradia, a renunţat la  primărie. A ales tot o meserie în beneficiul oamenilor, cea de frizer. Cum se descurcă acesta la tuns şi coafat, dar mai ales care este politicianul pe care vrea să-l lase fără păr în cap puteţi vedea in emisiunea „Meseriaşi de ocazie“ difuzată în această seara începând cu ora 19, la Gorj Tv.

Liviu Cotojman îşi va duce la bun sfârşit mandatul de primar, va mai candida chiar şi pentru un altul. El a ales să fie frizer doar pentru câteva ore cât să câştige un ban pentru a putea ajuta o familie nevoiaşă. „Am acceptat să fiu frizer pentru că în timpul liber practic această meserie. Familia, vecinii, prietenii nu se mai duc la o frizerie şi vin la mine. Am tuns şi persoane de sex feminin, mă descurc foarte bine după părerea mea“, a precizat Liviu Cotojman, frizerul de ocazie.

Într-adevăr toţi bărbaţii tunşi de către el în cadrul emisiunii „Meseriaşi de Ocazie“ s-au arătat extrem de mulţumiţi de look-ul făcut de către primar însă pe doamne le-a dezamăgit. Familia Ungureanu din comuna Roşia de Amaradia a fost extrem de fericită că Liviu Cotojman a lucrat într-o frizerie, pentru că banii câştigaţi de către acesta în urma tunderii oamenilor au la ei. Şase suflete printre care şi un minor trăiesc dintr-un ajutor social primit de la primărie. Ei aveau nevoie de bani pentru a se branşa la reţeaua de energie electrică

Vizualizări: 148

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: