Performanța CSM Târgu Jiu rămâne calificarea la Turneul Final

Antrenorul echipei de handbal feminin a CSM Târgu Jiu, Liviu Andrieş, este mulțumit de parcursul echipei sale. Acesta consideră că este o performanţă destul de mare faptul că echipa s-a calificat la acest turneu final de promovare în Liga Florilor, după doar doi ani de la înființare.

CSM Târgu Jiu a pierdut și meciul cu CSU Neptun Constanţa, scor 25-26, după ce la pauză, gorjencele conduceau cu 13-11. După ratarea promovării gorjencele au jucat acest meci care a contat pentru locurile 5-6 din cadrul Turneului Final.

Antrenorul Liviu Andrieş a spus, după terminarea turneului de promovare în Liga Florilor, că echipa sa a reliazat o performanță chiar prin calificarea la acest turneu: „A fost un turneu greu, după cum anticipam, iar primul meci a fost unul cu o încărcătură deosebită, ținând cont și de finalitatea lui. Este pentru prima dată când fetele noastre au ajuns la un turneu final, dar, din păcate, am avut parte și de ratarea calificării, după aruncările de la 7 m, meciul terminându-se la egalitate în timpul regulamentar de joc, scor 25-25. În următoarele două jocuri am încercat să lăsăm o impresie bună, dar pierderea primului joc și-a pus amprenta asupra psihicului și moralului fetelor. Am câștigat al doilea joc împotriva celor de la Oradea, scor 29-24, iar pe cel de al treilea l-am pierdut împotriva celor de la Constanța, scor 26-25. În concluzie este o performanţă destul de mare faptul că ne-am calificat la acest turneu final de promovare în Liga Florilor și că am terminat pe un onorabil loc 6 la nivelul întregii divizii A, la doar doi ani de existență. Fetele au acumulat experiență după acest turneu, pentru toate a fost premieră în viaţa lor de sportive”.

Cu un parcurs deosebit de bun în acest sezon, și rezultate care promit mai mult, dar  și cu un buget îmbunătățit, după cum a cerut directorul clubului, Robert Bălăeț, este de așteptat ca sezonul viitor echipa feminină a CSM Târgu Jiu să se bată cu șanse reale la un loc în Liga Florilor.

r

Vizualizări: 176

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: