ACS Viitorul a pierdut şi al doilea jucător gorjean

ACS Viitorul Târgu Jiu rămâne fără cei doi jucători gorjeni care au evoluat la echipă în acest sezon. După ce Andrei Dragu a semnat cu FC Botoşani, Marius Cioiu a ajuns la un acord cu Academica Clinceni şi ambii vor juca în prima ligă în viitorul sezon.

Primul transfer realizat de Academica Clinceni pentru sezonul viitor este cel al gorjeanului Marius Cioiu, aceasta fiind practic prima mutare oficială a echipei din Clinceni. Achiziționarea lui Cioiu a fost anunțată chiar de către echipa ilfoveană antrenată de Ilie Poenaru, nu şi de clubul ACS Viitorul Târgu Jiu.

Crescut la juniorii echipei Pandurii, Marius Cioiu, a evoluat în ultimii ani pentru ACS Viitorul Târgu Jiu, alături de un alt fost junior pandur, Andrei Dragu, care a ajuns şi el tot la o echipă din prima ligă, FC Botoşani. Astfel, ACS Viitorul Târgu Jiu pierde ambii jucători gorjeni care au evoluat la echipă în acest sezon.

În sezonul precedent Cioiu a jucat în 20 de meciuri şi a marcat de trei ori.  Mijlocaşul, în vârstă de 22 de ani, a semnat cu Academica Clinceni un contract valabil pe trei ani, după cum a informat Pro Sport. 

Academica Clinceni ocupă ultimul loc în play-off-ul Ligii 1, 6, cu 29 de puncte, cu două etape înainte de final. Accederea în play-off este oricum o mare performanță realizată de mica echipă ilfoveană promovată în prima ligă în 2019, alături de Chindia Târgoviște.

Vizualizări: 1,035

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: